top of page
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
logo groot__edited.png

EEN MOOIE BLIK

WAAR WIJ NAAR STREVEN IS OM JOU

te laten stralen

​"Wenkbrauwen zijn de basis van het gelaat". Dit werd ons altijd verteld tijdens onze schooljaren en is uiteindelijk de drijfveer geworden om ons te verdiepen en te specialiseren in het epileren en shapen van wenkbrauwen. De juiste vorm maakt je blik, voeg hier nog mooie wimpers aan toe en je bent helemaal ready-to-go zonder uren tijd te verspillen voor de spiegel!

wij zijn gespecialiseerd in

BROWSHAPING •  TINTING • HYBRID& HENNA BROWS • BROWLAMINATION • LASHLIFTS • 

MEER OVER ONS

FAVORIETE KOFFIE

Karolien : Vanilla Latte
Thida: Caramel Latte

 

FAVORIETE BESTEMMING

Karolien: Ijsland
Thida: Cambodja

 

MIJN LIEVELINGS QUOTE

Karolien: Let it hurt, then let it go
Thida:

 

ONTMOET ONS TEAM

BROWS & BEAUTY

Hi!

 

Ik heet Karolien en ik ben één van de gezichten die je zal zien zowel in de zaak in Antwerpen als in Temse.

Brows and Beauty is ontstaan in 2016 en groeide dankzij jullie vertrouwen al snel uit tot een succes! Hierdoor heb ik de kans om elke dag met geweldige collega's samen te werken en leuke klanten te ontmoeten. Jullie voorzien van mooie wenkbrauwen en wimpers maar ook een babbeltje slaan is iets van de liefste dingen die ik doe waardoor geen enkele dag als werken aanvoelt. Bijna 5 jaar later voelt dit nog steeds als een droom, waarvoor ik ieder van jullie enorm dankbaar ben. Wanneer ik niet aan het werken ben spendeer ik het merendeel van mijn tijd met mijn gezin.

Ik kan niet wachten om je wenkbrauwen of wimpers om te toveren, tot snel!

x Karolien

Hi,

Ik ben Thida! Door mijn werk als freelance make up artist heb ik de weg naar wenkbrauwen en wimpers snel gevonden! Het maakt mij enorm gelukkig wanneer iemand na de behandeling met een grote glimlach in de spiegel kijkt. Intussen versterk ik al bijna 3 jaar het Brows and Beauty team en ben ik diegene die je altijd zal zien in het salon in Antwerpen.  In mijn vrije tijd hou ik me vooral graag bezig met fitness, wat voor mij de ultieme vorm van ontspanning is.

Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten, tot snel!

x Thida

bottom of page