Brows I Treatments

SHAPING

De wenkbrauwen worden volledig naar wens in vorm gezet met de threading techniek en nadien afgewerkt met schaartje en pincet

BOLD BROWS

De wenkbrauwen worden volledig naar wens in vorm gezet met threading techniek, schaartje en pincet. Nadien worden ze afgewerkt met make up producten van Kelley Baker Brows. Deze behandeling blijft maar 1 dag en is ideaal wanneer je naar een feest moet en je wenkbrauwen on point wil hebben!

SHAPING & TINTING/HENNA

De wenkbrauwen worden volledig naar wens in vorm gezet met threading techniek, schaartje en pincet. Nadien worden de wenkbrauwen geverfd met gewone verf of henna (er wordt gekozen naargelang de gewenste look van de klant).

– Gewone verf: 1-2 dagen op de huid, kleur op de haartjes blijft 3-4 weken afhankelijk van de gekozen tint

– Henna: blijft tot 10 a 12 dagen op de huid, de kleur op de haartjes blijft 3-5 weken afhankelijk van de gekozen tint

Indien je nooit eerder henna hebt gehad dient er minstens 48 uur voor je behandeling een test afgenomen te worden. Je kan hiervoor contact met ons opnemen

Belangrijk! Scrub regelmatig je gezicht en wenkbrauwen (liefst de dag voor je behandeling). Dit zorgt ervoor dat je huid egaler is waardoor de verf veel mooier intrekt en langer op de huid zal blijven!

Vermijd het gebruik van zelfbruiner een week voor je behandeling! Wanneer er zelfbruiner is gebruikt kan er niet getint worden, dit omdat de combinatie van zelfbruiner en verf/henna een groene schijn geeft en de kleur op de huid en haren aanzienlijk verdonkert, wat niet het gewenste effect geeft!

BROWLIFT

De haartjes worden door middel van een product recht gemaakt waardoor de wenkbrauwen veel makkelijker te modelleren zijn en het maximale volume uit de wenkbrauwen kan worden gehaald. Nadien worden overbodige haartjes weggehaald met threading techniek en worden de wenkbrauwen indien nodig en gewenst geverfd.

Opgelet! Deze behandeling is zeker niet voor iedereen geschikt en is daarom ook niet online te boeken. Indien je deze behandeling graag wil, gelieve ons een foto van je wenkbrauwen door te sturen naar info@browsandbeauty.be zodat wij kunnen adviseren of de behandeling al dan niet gepast zal zijn.

 

TINTING

De wenkbrauwen worden gekleurd met henna of gewone wenkbrauwverf.

Let op. Dit geeft een mooi effect maar is nooit zo strak als dat ze eerst in vorm zijn gezet.

Brows I Permanente Make Up

Powderbrows coming soon!

Prijslijst

Brow Shaping € 25
Bold Brows € 30
Brow Shaping and Tinting € 45
Brow Shaping and Henna € 50
Browlift excl. Tinting € 70
Browlift incl. Tinting € 85-90