Lashes

Prijslijst

Lashlift (Excl. Tinting) € 55
Lashlift (Incl. Tinting) € 70
One by one extensions new set € 90
Fill in 2 weeks € 35
Fill in 3 weeks € 45
Fill in 4 weeks € 55
Volume extensions new set € 130
Fill in 2 weeks € 45
Fill in 3 weeks € 55
Fill in 4 weeks € 65
Verwijderen wimperextensions € 15

One by One extensions:

Bij One by One wimperextensions wordt er per eigen wimpertje één langere zwarte extensions geplaatst zodat de wimpers voller, zwarter en langer worden en je geen mascara meer nodig hebt. Met deze techniek worden de wimpers dus langer gemaakt maar wordt er toch nog een natuurlijke look behouden. Het voordeel hierbij is dat je er eigenlijk altijd opgemaakt uit ziet. Ook wanneer je net uit bed of uit de douche komt zal je een mooie frisse en open blik hebben.

Gelieve zonder oogmakeup/mascara naar uw afspraak te komen. Dit verzekert u van een zo goed mogelijke hechting van de extensions.

Volume extensions:

Volume extensions zijn de ideale oplossing voor diegenen die net dat tikkeltje meer willen en de One by One techniek te natuurlijk vinden. Bij deze techniek wordt een waaier gecreëerd van meerdere haartjes die dan op één eigen wimpertje worden geplaatst. Hierdoor kan je een veel voller effect creëren en oogt je blik opvallender.

Omdat je eigen wimpers een cyclus hebben van ongeveer 6-8 weken is het noodzakelijk om wimperextensions bij te werken.

De bijwerkingstijd die wordt aangeraden ligt tussen 2-4 weken. Zo behoudt je altijd het mooiste effect. Verder is het ook heel belangrijk om de wimperextensions goed te verzorgen, wanneer u dit goed doet kan u de wimpers mooi behouden.

Informatie over het verzorgen wordt u meegedeeld tijdens de afspraak.

Gelieve zonder oogmakeup/mascara naar uw afspraak te komen. Dit verzekert u van een zo goed mogelijke hechting van de extensions.

 

Lashlift:

De lashlift heeft een natuurlijker, subtieler resultaat en is dus ideaal voor wie wimperextensions te opvallend vindt.

De behandeling gebeurt in 3 fases:

Eerst worden de wimpers gekruld, daarna worden de wimpers van nature een beetje verlengd en als laatste stap worden ze intens gevoed. Er kan gekozen worden om de wimpers bij deze behandeling te verven. Hierdoor worden de wimpers mooi zwart en tonen ze net iets langer alsof er een dun laagje mascara is aangebracht.

Het resultaat van de lashlift blijft 6-8 weken en er dient minstens een periode van 4 weken te zijn tussen 2 behandelingen.

 

Opgelet!

Wij werken niet verder op het werk van andere wimperstylistes. Bij het eerste bezoek in ons salon zal bij een wimperextensions behandeling telkens een nieuwe set geplaatst worden.