Lashes

ONE BY ONE EXTENSIONS

Bij deze techniek wordt er per eigen wimper één langere extension geplaatst zodat de wimpers voller, zwarter en langer worden waardoor je geen mascara meer nodig hebt.Je eigen wimpers zijn dus langer, maar je behoudt nog steeds een natuurlijke look. Gelieve zonder oogmake-up naar uw afspraak te komen, dit verzekert u van een zo goed mogelijke hechting van de extensions.

 

VOLUME EXTENSIONS

Volume Extensions zijn de ideale oplossing voor diegenen die net dat tikkeltje meer willen en de One by One techniek te natuurlijk vinden. Bij deze techniek wordt een waaier gecreëerd van meerdere haartjes die dan op één eigen wimpertje worden geplaatst. Hierdoor krijg je een veel voller en opvallender effect en kan je eindeloos variëren qua look.

Omdat je wimpers een cyclus hebben van ongeveer 6-8 weken is het noodzakelijk om wimpers extensions bij te werken. De aangeraden bijwerkingstijd ligt tussen 2-4 weken, zo behoud je altijd het mooiste effect. Verder is het ook heel belangrijk om de wimper extensions goed te verzorgen.Iinformatie over de verzorging wordt u tijdens de afspraak meegedeeld en kan u ook steeds terug vinden onder het categorie aftercare op onze website.

 

LASHLIFT

De lashlift heeft een natuurlijker, subtieler resultaat en is dus ideaal voor wie wimperextensions te opvallend vindt.

De behandeling gebeurt in 3 fases:

Eerst worden de wimpers gekruld, daarna worden de wimpers van nature een beetje verlengd en als laatste stap worden ze intens gevoed. Er kan gekozen worden om de wimpers bij deze behandeling te verven. Hierdoor worden de wimpers mooi zwart en tonen ze net iets langer alsof er een dun laagje mascara is aangebracht.

Het resultaat van de lashlift blijft 6-8 weken en er dient minstens een periode van 4 weken te zijn tussen 2 behandelingen.

 

Opgelet!

Wij werken niet verder op het werk van andere wimperstylistes. Bij het eerste bezoek in ons salon zal bij een wimperextensions behandeling telkens een nieuwe set geplaatst worden.

Prijslijst

Lashlift (Excl. Tinting) € 55
Lashlift (Incl. Tinting) € 70
One by one extensions new set € 90
Fill in 2 weeks € 35
Fill in 3 weeks € 45
Fill in 4 weeks € 55
Volume extensions new set € 130
Fill in 2 weeks € 45
Fill in 3 weeks € 55
Fill in 4 weeks € 65
Verwijderen wimperextensions € 15