Houserules

• Online afspraken worden altijd bij het online reserveren betaald. Indien u verhinderd bent om op uw afspraak aanwezig te zijn en u zich aan de annuleringsvoorwaarden houdt dan wordt het betaalde bedrag onmiddellijk naar u teruggestort.

 

• Gelieve tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u later bent kan de behandeling mogelijk worden ingekort of verplaatst uit respect voor de klanten na u.

 

• Een afspraak optie kan slechts 24 uur gereserveerd worden, indien wij na die tijd geen reactie hebben ontvangen wordt deze plaats terug beschikbaar gesteld voor andere klanten.

 

• Indien u geen eerdere ervaring heeft met het tinten van de wenkbrauwen (zowel de gewone tinting als met de henna) dan zal er een allergietest worden afgenomen. De allergische reactie ontwikkeld zich pas na 24 tot 48 uur, hierdoor kan er dus niet geverfd worden de eerste keer. Gelieve hier rekening mee te houden bij het boeken van je afspraak.

 

• Cadeaubonnen blijven één jaar geldig en kunnen enkel ingeruild worden voor behandelingen en niet voor producten.

 

• Er is geen bancontact aanwezig in het salon, het is wel mogelijk om met de mobiele bank app te betalen door het scannen van een QR-code.

 

 

 

Annulatie voorwaarden

Afspraak vergeten of te laat geannuleerd? Er werd de nodige tijd voor u gereserveerd waardoor andere klanten geen afspraak meer konden krijgen. Wij zijn hierdoor genoodzaakt om de volgende vergoeding in rekening te brengen:

 

• Gelieve te annuleren via de link onderaan uw bevestigingsmail/herinneringsmail, dit kan tot 24 uur voor de geplande afspraak. Annuleert u minder dan 24 uur op voorhand gelieve ons dan via e-mail te contacteren op info@browsandbeauty.be of telefonisch op 0484/96.79.59 via sms. Belt u ons en wordt er niet opgenomen (dit gebeurt soms wegens drukte in het salon) laat dan zeker een voicemail bericht achter.

 

• Annuleren tot 24 uur voor de afspraak is gratis.

 

• Annuleert u minder dan 24 uur op voorhand dan wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Bij afspraken die online geboekt zijn en dus op voorhand zijn betaald wordt er 50% aan u teruggestort. Bij ziekte wordt (mits voorlegging van een doktersattest) het volledige bedrag aan u teruggestort.

 

• Komt u niet opdagen voor de geplande afspraak dan wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Bij afspraken die in het salon geboekt worden zal hiervoor een e-mail of factuur met onze betalingsgegevens verstuurd worden naar u. Indien deze niet betaald wordt nemen wij contact op met een incassobureau. Bij online geboekte afspraken die op voorhand betaald zijn wordt uw betaling niet teruggestort.

 

Wanneer u bij ons een afspraak boekt gaat u akkoord met onze huisregels.